Wie wordt deze herfst de schoonste van heel Bos en Lommer?

De finale van de competitie De schoonste straat van Bos en Lommer komt in zicht.
Op donderdag 1 december wordt de winnaar bekendgemaakt in het Wachterliedpaviljoen.
Zullen we de komende weken met alle omwonenden het plantsoen extra schoon houden? Wie weet valt BoLo Plantsoen Schoon dan voor de derde keer in haar bestaan in de prijzen! In de herfst van 2021 won het team al eens de eerste prijs (zie foto).
Mededingers maken overigens alleen een kans als ze op de avond van de prijsuitreiking aanwezig zijn.

Programma prijsuitreiking 1 december:

19.00 – inloop
19.30 – start
Constance Steenkamp van Amsterdam Plastic Smart City spreekt over een stad zonder plastic zwerfafval. Wat is de rol van de gemeente en welke rol kunnen we zelf spelen?

20.15 – de jury van De schoonste straat geeft een toelichting:
De eerste en tweede prijs – €1750 en €500 – gaan naar de schoonste en de op één na schoonste straat van de herfsteditie.
De derde prijs is een aanmoedigingsprijs van €250. De winnaar hiervan wordt op de avond zelf bekendgemaakt door het trekken van een lootje. Straten die nog niet eerder in de prijzen zijn gevallen komen voor deze prijs in aanmerking.

20.20 – bekendmaking winnaars van de herfstronde van 2022
20.30 – nazit

Aan de containeradoptanten reikt de organisatie een handige tool uit. En ze geeft voorleesboekjes weg over het inleveren van elektrische apparaten.
Iedereen die meewerkt aan De schoonste straat van Bos en Lommer is uiteraard van harte uitgenodigd. Verspreid dit bericht snel en kom samen naar het Wachterliedpaviljoen voor de prijsuitreiking.