2e Tuinierzaterdag 4 mei 2019

Het voorjaar is in al zijn uitbundigheid losgebarsten. Het nieuwe leven sprietst uit de grond, de bomen staan in blad. De vogels zijn druk met hun nesten en broedsel. En de perken van Stadstuin beginnen alweer aan hun zevende lente. Dat is te zien, het nieuwe, het kale is eraf, elk jaar komt er vanzelf meer op, de struikjes zijn struiken geworden, de boompjes bomen.

De perken van Stadstuin staan alweer voor hun zevende bloei- en groeiseizoen. Dat is te zien, het nieuwe, het kale is eraf, elk jaar komt er vanzelf meer op, de struikjes zijn struiken geworden, de boompjes bomen, en de tuiniers ervarener.

Zoals elk jaar gaan we ook nu weer met z’n allen aan de slag. Iedereen kan meedoen, graag zelfs, elke eerste zaterdag van de maand, vanaf een uur of 11 ’s ochtends. Dit keer gaan we ondermeer dahlia’s poten. En wieden natuurlijk, altijd wieden.

Kom eens langs en help ons een handje. Want we genieten met zijn allen van een ongewone tuin in de openbare ruimte, waar altijd wat te zien, te ruiken, en soms ook wat te proeven is.